top of page
פרוזן.jpg
פרוזן.jpg

פרוזן יוגורט

המתכון לפרוזן יוגורט של תמרה הוא הפינוק המושלם!
קריר, טבעי ומלא בטעמים. בעל מרקם קרמי ועשיר שעושה חשק לעוד.
מתכון קל להכנה, עם אפשרות לטבעוני (בהתאם ליוגורט שתבחרו), ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר תעשייתי.
פרוזן יוגורט טבעי וקרמי שמרגיש כמו חופשה בכוס – בדיוק מה שצריך לימי הקיץ החמים.

כמות : 2 מנות |   זמן הכנה : 15 דקות

מצרכים:

4 כוסות פרי קפוא לבחירתכם (תות / אפרסק / מנגו..)

1/2 כוס יוגורט 

1 כפית מיץ ליים

3 סירוב אגבה (אפשר להחליף בדבש)

אופן הכנה:

  • חותכים פירות לקוביות ומכניסים למקפיא עד הקפאה מלאה (אנחנו מרשים גם לקנות פירות קפואים- רק אם הם טבעיים וללא חומרים משמרים!)

  • טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עד קבלת מחית אחידה

  • מגישים מיד

לבריאות ! 

bottom of page